Struer Facader ApS løser forskellige typer af opgaver, og vi er specialister indenfor komplekse bygningsværker, hvor vi opfører, vedligeholder og yder rådgivning indenfor facader af stål og glas, kunstinstallationer, vinduer og døre. 
Selv den mindste opgave er aldrig for lille til os. Vi vægter enhver detalje og er bl.a. specialister i arbejdsopgaver, som kræver adgang via rope access/erhvervsklatring også på svært fremkommelige steder.
Miljø, bæredygtighed og sikkerhed er noget, som vi har stort fokus på og altid forsøger at implementere i alle vores opgaver. 

Struer Facaders historie

Struer Facader blev grundlagt den 1. november 2018 og er ejet af Hanko Stensland. Hanko Stensland har boet det meste af sit liv i Berlin, Tyskland med hele Europa som sin arbejdsplads. Han stiftede bekendtskab med Danmark under opførelsen af Operaen og DR Huset i København. 
Hanko Stensland har også arbejdet med mange andre spændende bygningsværker eksempelvis:

Berlin:  Berlin Hauptbahnhof
  Sony Center
  Beisheim Center
Frankfurt: MyZeil
Brandt: Cargolifter Halle
London: White City Centre
  Broad Gate 5, Stratford Centre
  British Museum 
Dublin: The Convention Centre 
Newcastle: Sage Gateshead

I perioden 2016-2018 var Hanko Stensland Site Manager på Fjordenhus beliggende i vandet i Vejle Havn. Herefter besluttede han sig for at bosætte sig i Danmark og starte firmaet Struer Facader ApS.

Adresse: Fuglgårdsvej 27, DK-7600 Struer. CVR-nummer: 39988305
Hanko Stensland – Telefon +45 28 55 17 00 - E-mail hb@struerfacader.dk 
Gitte Papuga - Telefon - +45 40 81 88 22 – E-mail gp@struerfacader.dk